forsvarer norske verdier

For nordmenn er ytringsfrihet en av de absolutte rettigheter i et demokrati. Derfor blir jeg gang på gang sjokkert når muslimer som hevder de har flyktet fra sitt land nettopp på grunn av manglende ytringsfrihet, vil innføre de samme lovene i Fedrelandet.

Jeg blir enda mer sjokkert over deres «norske» lakeier» som forsvarer muslimers rett til å kjempe imot ytringsfriheten. De samme raddisene er de første til å bruke blasfemi om Gud og Jesus, men når det kommer tit tegninger av profeten Mohammed, da stiller svikerne seg i lag med islamistene.

Max Hermansen får ikke lenger bruke sin ytringsfrihet som lærer. Grunnen er at han er kritisk til Islam. Vi har poltifolk som mister levebrødet pga de er kritisk til islam. Samtidig kan venstreekstreme lærere predike sitt syn og hjernevaske elevene. Som man ser et grovt brudd på ytringsfriheten. Det er også et paradoks at venstre ekstreme lærere ikke er pliktig til å fortelle våre elever hvor de står politisk.

Tenk dere når disse lærerne skal undervise om ytringsfrihet i muslimske land og miljøer i Norge Det verste er at radden ikke selv ser at dette er riv ruskende galt. Til nordmenn. Hjelp tilmed undervisningen av deres barn i disse spørsmålene. Vi vet alle hvilken AGENDA de venstreekstreme som har. La Dem ikke få vinne denne verdikampen!

Av: Jan-Ove Fromreide Demokratene i Norge Hordaland

 

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *