Christian Tybring Gjedde er positiv til atomvåpen

Den Norske Nobelkomite har bestemt at Nobels fredspris for 2017 skal tildeles the International Campaign to Abolish Nuclear Weapons (ICAN). Organisasjonen får prisen for sitt arbeid med å påpeke de katastrofale humanitære konsekvensene av enhver bruk av atomvåpen og for sin banebrytende innsats for å få til et traktatfestet forbud mot slike våpen.

Christian Tybring Gjedde raser mot Nobelkomiteen og mener at utnevnelsen kan gjøre verden mer utrygg og farlig.  Målet om en atomfri verden anser FrPs stortingsrepresentant som totalt urealistisk. Atomvåpen kan heller ha en avskrekkende effekt der det bidrar til å avverge større konvensjonelle kriger og konflikter.  

En rekke forskere har kommentert årets tildeling av nobelprisen som åpenbar politisk tildeling.  Årets fredspris tildeling bekrefter nok en gang at den Norske nobelkomiteen er politisk styrt av venstre radikale krefter.

_

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *