Svenske tilstander i Oslo

Den ukontrollerte innvandringen til Norge har medført at Oslo dessverre mer og mer fremstår som en by i Sverige. Demokratenes i Norge sin nestleder Vidar Kleppe, har lenge sterkt advart mot den økte og mer brutale innvandrer kriminaliteten som råder i Norges hovedstad. Bare nå i helgen rykket Politiet ut til tre knivstikkinger på bare to timer i Oslo natt til søndag den 1.oktober.
Daglig kan det norske folk gjennom media og informasjon fra politiet få nye rystende innsyn i kriminalitet begått av innvandrere og grunnløse asylsøkere som ikke har noe i Norge og  Oslo å gjøre. Dette uten at Høyre og FrP regjeringen og Politiet gjør nok for å rydde opp.
Vidar Kleppe sier til 247Avisen at han nå forventer at Politiet i Oslo i et nærte samarbeid med justisministeren, Sylvi Listhaug og  beredskapstroppen snarest rydder opp i de lovløse tilstandene som preger deler av Norges hovedstad Oslo. Nok er nok og her må det snarest ryddes opp, sier Demokraten i Norge sin nestleder Vidar Kleppe.
Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *