Konsperasjonsterorier og fakenews florer på sosiale medier fra venstreekstremister

De siste dagene har angrepet tiltatt i styrke mot sannhetens tale rør og økt dramatisk spesielt på Twitter, der  over 10 tusen av brukere har blitt bombardert av mørke og ekstremistiske krefter på venstresiden.

Det er med stor sorg at vi konstaterer at 24avisen.com har blitt truet og forsøkt tiet til taushet.

Demokratene i Norges Vidar Kleppe sier i en kommentar til redaksjonen i 247 avisen: – Denne aktiviteten og all fakenews fra disse demoniserende krefter gir et godt grunnlag for å fjerne pressestøtten til disse redaksjonene.

Vi i 247avisen åpner opp for en saklig og kunskapsbasert debatt om mediers rolle og påvirkning i norsk politikk, derfor inviterer vi  alle våre lesere til debatt om disse viktige temaene for det norske demokratiet.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *