Innvandringen og knivene sitter løst i Oslo

Den ukontrollerte innvandringen til Norge har medført at Oslo mer og mer fremstår som en by i Sverige. Demokratenes i Norge sin nestleder Vidar Kleppe, har lenge sterkt advart mot den økte og mer brutale innvandrer kriminaliteten som råder i Norges hovedstad.

Daglig kan det norske folk gjennom media og informasjon fra politiet få nye rystende innsyn i kriminalitet begått av innvandrere i Oslo.

Vidar Kleppe sier til 247Avisen at han nå forventer at politiet i Oslo i et nærte samarbeid med beredskapstroppen rydder opp i de lovløse tilstandene som preger alt for mange innvandrermiljøer i Oslo.

http://www.aftenposten.no/osloby/Mann-alvorlig-skadet-i-knivstikking-i-Oslo-622528b.html

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *