Mener islamkritiske FrP-velgere har misforstått

Fremskrittspartiets utenrikspolitiske talsperson Kristian Norheim har tidligere gjort seg bemerket med krasse angrep på det svenske innvandringskritiske partiet, Sverigedemokratene, og med hyllest av kommunist-Kina og landets diktator Xi Jinping, som ble sitert for «visdomsord» under en utenriksdebatt. Nå går han ut med klar melding til partiets velgere: Det er en misforståelse at FrP er negativ til islam og innvandring, slår han fast.

«Enkelte Frp-velgere bør sette seg bedre inn i hva partiet står for i innvandringspolitikken», sier stortingsrepresentant Kristian Norheim til Aftenposten. På Facebook skrev han at «enkelte velgere synes å ha et vrengebilde av hva slags parti de har stemt på.»

«Det er helt nødvendig for meg å si ifra. Det er ubehagelig dersom noen har stemt på meg fordi de tror jeg misliker muslimer, hater islam og vil stenge grensene for innvandrere», sier Frp-representanten fra Telemark til Aftenposten.

«Jeg blir helt matt av den maniske intensiteten som enkelte har når det gjelder islam. Det er ikke måte på hva enkelte lirer av seg. Noen tror i fullt alvor at Oslo er i ferd med å bli overtatt av muslimer og mener at alt vondt i verden skyldes islam,» sier han.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *