Vestlige verdier under angrep

Tybring-Gjedde  Stortingsrepresentant for FRP unnskylder på vegne av seg selv og andre politikere for den klare skyld som politikere i Europa har for å slippe inn islamister som er progrsmmert av sin hellige Koran og Profeten Muhammeds liv og lære til å begå vold og utføre Jihad, særlig nå under Ramadan, mot oss vantro.

VESTLIGE VERDIER UNDER ANGREP

Denne gangen i London. Mine varmeste tanker går til ofrene og deres familier. Ansvaret for terror ligger hos de som utfører den, men ansvaret for at vi har tillatt ekstremismen bre seg ligger hos oss politikere. Jeg forstår at mine ord ikke betyr mye, men som politiker ønsker jeg uansett å be om unnskyldning, skriver Christian Tybring-Gjedde

 

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *