Siv og Erna sviktet pensjonistene

Partiene på Stortinget vil ikke gripe inn og gjøre endringer i trygdeoppgjøret når det gjelder underreguleringen av pensjonen. Årsaken er at det ville koste 2,5 milliarder kroner å kompensere pensjonistene for kjøpekraften i 2015-2016. Er det pengene som bestemmer eller rettferdigheten.

Regjeringen svekker folketrygden og øker forskjellene. Det er de som er mest avhengige av folketrygden som taper. Pensjonistene har blitt ført bak lyset da regjeringen etter trygdeoppgjøret i fjor nedsatte et utvalg som skulle vurdere endringer i pensjonsreformen.

Bakgrunnen er den svake kjøpekraftsutviklingen som følger regelen om at pensjonene skal underreguleres med en faktor på 0,75 prosent.Regjeringen har nå sagt at de ikke vil gjøre endringer i systemet.

Facebook Comments

2 tanker om “Siv og Erna sviktet pensjonistene

 • 6. juni 2017 på 00:25
  Permalink

  De har nok klart og kravse til seg selv så det monner , det kan du se på at de er så fornøyde at. De burde skamme seg ,pensjonistene får jo så vidt det er til og leve av mens de på tinget velter seg i penger og deler ut til asylantene så de kan sende penger til hele fam. I Midtøsten og Afrika.

  Svar
 • 7. juni 2017 på 17:51
  Permalink

  Dette er til å bli virkelig forbannet over. Jeg er pensjonist og må spinke og spare på alt. I år hadde jeg ikke penger til å kjøpe bursdagspresang til barnebarnet mitt. Måtte prioritere tannlege noe som skulle bli prisredusert for oss eldre. Det var bare tomme ord. Er så skuffet hvordan våre politikerne behandler oss. Vi er bare en utgiftpost som dem helst så lå fire tommer under jorden

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *