Nok et muslimsk terrorangrep i London

Denne gangen var det tre muslimske menn som kjørte en varebil i stor fart inn  flere folkemengder på London Bridge. Deretter skal islamistene ha hoppet ut og løpt mot Borough Market hvor de gikk inn i restauranter og puber og knivstakk og drepte syv uskyldige mennesker og rundt 50 personer er skadd. Muslimene som knivstakk og drepte restaurantgjester – ropte “Dette er for Allah”.

På en pressekonferanse klokken  10:00 søndag formiddag opplyser politisjef Cressida Dick at syv personer er drept i angrepet. 50 mennesker er sendt til fem forskjellige sykehus.

 

Tre terrorangrep og over 30 døde på tre måneder. Samtidig har politiet stoppet fem terrorangrep som var under planlegging, sier statsminister Theresa May, som nå varsler en kamp mot terror og radikaliseringen som ligger bak den.

 

Nok et muslimsk terrorangrep i London 

Demokratenes Vidar Kleppe sier til 247Avisen at det muslimske terrorangrep som fant sted i London i går kveld viser nok en gang at islam ikke er en fredelig religion, slik naive politikere og store deler av media ønsker å fremstille islam.

 

Det er ikke uten grunn at Demokratene i Norge vil stoppe all økonomisk støtte til muslimske trossamfunn i Norge, når vi vet at norske moskeer er rugekasser for ekstremistisk islam, sier Vidar Kleppe

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *