Skremte Trumps sønn til tårer, nå føler hun seg mobbet

Den amerikanske komikeren og CNN-verten Kathy Griffin syntes det var morsomt å la seg avbilde med et blodig avkappet hode av den amerikanske presidenten Donald Trump i hånden. Det skremte vettet av Trumps 11 år gamle sønn som så bildet på TV, oppfattet det som ekte, og løp gråtene til sin mor.

Griffin fikk selvsagt kraftig kritikk av presidenten. Nå føler mobberen seg mobbet. Først følte Griffin seg presset til å be om unnskyldning og innrømme at hun gikk for langt, men det hjalp ikke. Hun fikk sparken selv fra den Trump-kritiske TV-kanalen CNN. Nå slår hun tilbake og mener det er presidenten som er mobberen.

 

President Trump og første dame Melania Trump reagerte på bildet onsdag. Ifølge nettavisen Breitbart skriver Trump på en twitter at bildet har vært spesielt vanskelig for hans 11 år gamle sønn, Barron. Barrons mor, den amerikanske førstedamen, sier at bildet var “veldig forstyrrende” og “rett og slett galskap”.

 

«Mobbing», mener den amerikanske Trump-fiendtlige komikeren. «USAs sittende president, hans voksne barn og førstedamen prøver personlig, føler jeg, å ødelegge livet mitt for alltid. For alltid», sa hun på gårsdagens pressekonferanse, referert av Dagbladet. Hun lover å fortsette med å «dra vitser» om presidenten.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *