Alle skal ikke med, AP

AP og Jonas Ghar Større går inn i valgkampen med slagordet ” Alle skal med”.  Når en ser hva AP vil ta inn til landet og hva de vil beholde så er det helt klart at de kommer til å holde sitt valgkamapløfte.

247avisen har prøvd å komme i kontakt med en rekke stortingsrepresentanter i fra Arbeiderpartiet om å finne definisjonen på hvem er ” Alle disse som skal med  ” og i denne sammenhengen har politisk redaktør i 247avisen ramset opp en del samfunnsgrupper og samfunns utfordringer som f.eks:

Hjemvendte jihadister som vil ha NAV utbetalinger, Jihadister som ikke har vendt hjem som får NAV utbetalinger, Muslimske imamer, 100tussen vis flyktninger og for ikke å snakke om Mullah Krekar og en rekke andre viktige spørsmål. Dessverre så fikk vi igjen ingen svar i fra Stortingsgruppen til Arbeiderpartiet.

Det får være til våre kjære lesere og definere hva arbeiderpartiet mener egentlig med ” ALLE SKAL MED”

Facebook Comments

En tanke om “Alle skal ikke med, AP

  • 3. juni 2017 på 12:14
    Permalink

    Det er vel innlysende hvem AP vil ha med, dem tror på Allah til Dovre faller. dem betaler for å muslimenes stemmer

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *