Carl I. Hagen: – Frp svikter

Carl I. Hagen har lenge ment at det kan komme et opprørsparti i Norge. Dette fordi hans Frp er blitt et etablert parti som ikke lenger tør å fronte ubehagelige saker, slik partiet gjorde i Hagens storhetsdager.

Siv Jensens Frp er en sterk forsvarer av EØS og Schengen avtalen som store delen av Frp sine velgere er sterk i mot. I innvandringspolitikken har Frp på tross av retorikken fra Sylvi Listhaug inngått alt for mange kompromisser med KrF og Venstre. Frp har også sviktet sin store velgergruppe pensjonistene, og det smerter Hagen at partiet stadig nye rekorder i bompengeinnkreving.

Flere valg-eksperter sier derfor ovenfor 247Avisen, at dette kan gi små partiene  mulighet til å bli representert på Stortinget etter valget den 11. september.

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *