Svenske tilstander i Oslo

Innvandrergjenger har herjet om nettene i hovedstaden. De siste nettene har Oslos bydeler vært preget av hærverk og branner. Politiet har rykket ut tre netter på rad etter meldinger fra bekymrede borgere. Innvandrings gjenger har nå gjort Hovedstaden til en utrygg by.

Til tross for at svenske tilstandene er kommet til hovedstaden, så vil ikke by regjeringen ta det nødvendige ansvaret med og sette inn tiltak mot fremmedgjøring av Oslo.
Dette gjør FrPs bystyre representant Carl I. Hagen er bekymret, han skriver følgende på sin facebook side:
De siste dager har ungdom kastet stein på politiet og forsøkt å jage politiet bort. Meget alvorlig sier politiet, men vil altså ikke uttale seg om etnisiteten til de pågrepne ungdommer. På spørsmål svarer Lund: – 50 % av ungdommene i Groruddalen har innvandrerbakgrunn, så for oss er dette bare ungdom. For oss betyr ikke etnisitet noe i denne sammenheng, sier han.
Dette betyr at politiet i Oslo er i full gang med å tåkelegge synlige utslag av et økende problem knyttet til høy innvandring og muligens begynnende parallellsamfunn. Dersom disse ungdommer har tilhørighet til islam står vi i fare for å gjenta svenskenes feil og underslår at integrering ikke virker på den måten innvandringsoptimistene innbiller seg. Det er dette som er kjernen og hvis angrepet på politiet fra innvandrerungdom på Stovner er etnisk betinget må det få alarmklokkene til å runge.
Da må innsatsen mot radikalisering forsterkes og arbeidet med bedre integrering styrkes. En egen integreringsetat som kan kooridinere arbeidet til barnehager, skole, frivillig sektor, næringsliv, politiet og barnevernet slik vi har foreslått ville vært meget fornuftig.
Facebook Comments

En tanke om “Svenske tilstander i Oslo

  • 1. juni 2017 på 05:32
    Permalink

    Ta dette på alvor se og få ryddet opp i det. Dette er nasjonalt og er ikke avhengig av partipolitikk.’

    Men det må være helt klart at det partiet som klarer å stoppe dette vinner valget til høste.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *