“Mindreårig” asylsøker dømt for overgrep, Demokratenes Mona Haug raser

Asylsøkeren kom under flyktningestrømmen i 2015 til landet. Selv om han ble godt tatt i mot av helsepersonell og miljøarbeidere på beste måte, valgte han helt bevist å begå disse overgrepene mot ansatte ved asylmottaket i Kristiansand.

Asylsøkeren er nå dømt med mildest mulig straff i Kristiansand tingrett. Demokratenes Mona haug kommenterer saken slik:

-Berikelsen i Kristiansand
16 år og allerede i gang med seksuell trakassering av kvinner! Retten konstaterer at han har en nedlatende holdning overfor kvinner og ilegger han dom på 90 timer samfunnstjeneste og en bot på 60000 kr.
Hva er det for noe?? Han driter jo i dette og kommer ikke til å endre sin holdning eller adferd pga en slik babystraff! Det må mye sterkere kost enn dette til verks for å få dem til å forstå at det ikke slik vi har det i dette landet. Foreslår heller å sende han tilbake der han kom i fra jeg.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *