Kleppe raser mot Kabul terroren


Det muslimske terror angrepet i Kabul i dag der minst 80 personer er drept og over 300 sårede viser dessverre at islam ikke er en fredelig religion. Det norske folk ser daglig alle den død og fordervelse som IS og det voldelige islam terroriserer en hel verden med.

I den norske debatten er det da underlig at det bare er Demokratene i Norge, som vil fjerne all økonomisk støtte til muslimske trossamfunn i Norge.

Demokratenes politiske nestleder Vidar Kleppe sier til 247Avisen at han alltid har ment at det ikke skal bevilges økonomiske midler til muslimske trossamfunn i Norge. – Å bruke hundrevis av millioner hvert år på at islam i Norge skal “vokse og gro” slik alle stortingspartiene gjør er galt.

Faktum er at det ikke finnes muslimsk land som gir økonomisk støtte til kristne trossamfunn. I mange muslimske land blir kristne forfulgt og drept, lesbiske og homofile blir steinet til døde. Skoler, lokalsykehus og kirkebygg forfaller, mens nye moskeer åpnes i et rekordtempo over hele Norge.

For Vidar Kleppe er det uforståelig at det bare er Demokratene i Norge av de politiske partiene som reagerer negativt på dette, og som vil stoppe islamiseringen av Norge.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *