75% av enslige “mindreårige” asylsøkere lyver

 

3 av 4 mindreårige asylsøkere lyver om alderen i følge en fersk undersøkelse gjennomført av Migrationverket i Svergie.Utrolig nok vil ikke undersøkelsen bli brukt som noe utslagsgivende bevis. Naiviteten rår selv om det er no go zone bydeler i  Sveriges store byer.

Innvandringsminister Sylvi Listhaug har allerede kommentert undersøkelsen.

-Sverige har endelig fått på plass aldersundersøkelser. Hva viser den første rapporten? At tre av fire barn de testet var egentlig voksne. Vi kan ikke være naive nok til å tro at det er annerledes i Norge. Mange ønsker å fjerne aldersundersøkelsene i Norge. Det er fullstendig uansvarlig. Selvsagt trenger vi undersøkelsene – det skal ikke være fritt frem til å lyve seg til opphold i Norge!

Totalt er 581 unge asylsøkere blitt undersøkt av Rättsmedicinalverket. Resultatet for 442 av disse, taler for at de er 18 år eller eldre. I 134 av tilfellene mener Rättsmedicinalverket at de enslige asylsøkerne trolig er under 18 år.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *