Norske politikere logrer for Islam

Norske politikere står i Twitter og Facebook-kø for å gratulere Norges og verdens muslimer med ramadan.

Lørdag sist uke startet den årlige muslimske ramadan måneden, hvor muslimer skal ikke spise og drikke fra solen går opp til solnedgang. Statsminister Erna Solberg og AP leder Jonas Ghar Større samt politikere fra alle stortingspartiene var tidlige ute med å gratulere med den religiøse plikten ramadan er for muslimer, men det ville ikke Demokratenes Vidar Kleppe.

På spørsmål fra 247Avisen sier tidligere stortingsrepresentant og nå politisk nestleder for Demokratene i Norge Vidar Kleppe følgende:

-Jeg ser ingen grunn til å gratulere verdens muslimer med ramadan slik andre norske politikere gjør. Erfaringene fra ramadan feiringen verden rundt, viser dessverre at muslimer som spiser lite faktisk blir mer voldelige. Noe jeg ikke kan ønske velkommen og gratulere”.

Facebook Comments

En tanke om “Norske politikere logrer for Islam

  • 30. mai 2017 på 22:09
    Permalink

    Vidar kleppe har fullstendig rett i det han sier. Det kan virke som om noen politikere trenger sterke briller som ikke kan se hva som skjer her i landet og ellers rundt i Europa. Vår felles sparebørse blir plyndret av våre nye landsmenn mens gamle å syke ofte må gå på sparebluss. Disse gamle og syke jeg snakker om er etnisk Norske, og da er sparekniven fremme ganske hurtig. Tåkefyrsten har muligens konvertert til Islam og en slik Statsminister må vi for all del ikke få. Det er ille nok med en nesyleder.
    Ta til vettet å få opp øyelokka.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *